Проектиране и производство на машини и апарати за пакетиране или опаковане на стоки, както и неелектрически части за машини за промишлеността, метални конструкции, метални шкафове и други метални изделия. 

Фирмата е учредена през 2007г, с производствена база, намираща се в град Кърджали в източна индустриална зона. Базата на фирмата е разположена на площ от 2500кв.м. и разполага с четири основни цеха с обща площ от 2000кв.м. 

Ние разполагаме със специалисти притежаващи знания и практически опит, които не само търсят, но и намират решения за проблемите ви.Притежаваме голям набор от машини за металообработване, две лазерни машини с възможност за рязане на детайли: до 25мм от стомана, до 12мм от неръждаема стомана, до 10мм алуминий; абкант преси; стругове; фреза; заваръчна техника; гилотина; лентоотрезни машини; валове; ролкоогъваща машина и др.

Артметал-07 разполага и със собствена линия за струйно обезмасляване, прахово боядисване, оборудвана с последно поколение система за прецизно нанасяне на боите. Камера за изпичане на детайлите с дължина от 6м. Разполагаме със собствен склад от материали – профилни тръби, листов материал, калибровки, технически пластмаси, крепежи и др.

Целта ни е да Ви предложим компетентни решения за вашите проблеми, използвайки нашите познания и опит в областта на инвестиционното проектиране, конструирането на машини и апарати и производстото им. Асистираме при вземането на вашите решения, конкретно за всеки клиент.Ние разполагаме със специалисти притежаващи знания и практически опит, които не само търсят, но и намират решения за проблемите ви.

Фирмата е сертифицирана по системи за управление на качеството  EN ISO 9001 и ISO 14001.